Zoe Kravitz, poză nud cu dedicaţie ironică pentru Trump

Acriţa americană Zoe Kravitz, în vârstă de 31 de ani a postat pe contul de Instagram o poză care a provocat vâlvă. Fiica muzicianului Lenny Kravitz (55 de ani) a pubicat o poză cu ea dezbrăcată, ironizându-l pe preşedintele  Trump. În poză, Zoe ţine o piersică în gură şi îşi acoperă sânii cu mâinile. Ea face aluzie la punerea sub acuzare, în limba engleză imPEACHment , care conţine cuvântul „peach (piersică)“, a preşedintelui american. „Mănâncă asta, 45!“, a scris Zoe Kravitz în descrierea imaginii, referindu-se la cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii.

View this post on Instagram

eat that, 45 ?

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Poza merge spre milionul de vizualizări

Mai mult de 760.000 de fani au apreciat fotografia îndrăzneaţă a lui Zoe.Mulți au lăsat comentarii care confirmă că sunt în asentimentul actriţei, acela că Donald Trump trebuie să plece de la Casa Albă. „Punerea sub acuzare (imPEACHment – n.r.) nu a arătat niciodată mai bine de atât!“, a scris un internaut.

Trump vrea să transforme scandalul într-o victorie politică

Camera Reprezentanţilor, dominată de democraţi, a votat miercuri, 18 decembrie, pentru punerea sub acuzare a lui Trump. Procedura destituirii este transferată în Senat, dominat de republicani. Trump insistă că procedura de destituire deschisă pe numele său nu este decât o vânătoare de vrăjitoare. El susține că „stânga radicală“ ce nu s-a împăcat încă cu victoria sa în scrutinul prezidenţial din noiembrie 2016. Trump vrea să transforme această încercare într-o victorie politică.

Democrații spun că Trump e mai rău ca Nixon

În opinia democraţilor, liderul de la Casa Albă şi-a trădat jurământul. Este „mai rău decât Nixon“, spun în cor democraţii. Donald Trump este acuzat că l-a şantajat pe preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski în cursul unei discuţii telefonice purtate la 25 iulie. Potrivit conversaţiei, preşedintele american i-a sugerat omologului său ucrainean să favorizeze deschiderea unei anchete de corupţie împotriva lui Hunter Biden, fiul fostului vicepreşedinte american Joe Biden. Ucraina urma să primească în schimb prelungirea ajutorului militar şi o vizită a lui Zelenski la Casa Albă. Ori Joe Biden se prefigurează a fi principalul contracandidat al lui Donald Trump în alegerile prezidenţiale de anul viitor.

Aproximativ 200 de manifestanţi s-au adunat miercuri pe colina de la Capitoliu. „Preşedintele nostru este un delincvent“, a declarat  Susanna Kanner, o regizoare în vârstă de 37 de ani. (site news)

Lasă un răspuns