Wizz Air, reducere de 16% la biletele achiziționate DOAR astăzi, plus promoție WIZZ Flex

Compania aeriană low-cost Wizz Air oferă o reducere de 16% la tarifele biletelor pentru orice zbor rezervat în cursul zilei de marţi, 19 mai, cu o perioadă nelimitată de călătorie.

Reducere valabilă doar astăzi

Wizz Air sărbătoreşte a 16-a aniversare de la primul său zbor efectuat în data de 19 mai 2004, de la Katowice la Londra Luton. „De atunci, Wizz Air a câştigat încrederea şi loialitatea a 240 de milioane de pasageri şi şi-a crescut rapid flota la 121 de avioane Airbus. Aceasta este cea mai tânără flotă din Europa, cu o medie de 5,4 ani şi include cea mai eficientă aeronavă cu un singur culoar din lume, A321neo, un reper tehnologic, ce se asigură că Wizz Air este cea mai verde alegere în materie de călătorii aeriene”, se menţionează în comunicatul emis de compania aeriană.

De asemenea, pe lângă reducerea de 16%, Wizz Air lansează o vânzare fulger pentru WIZZ Flex. Pentru doar un euro, pasagerii pot achiziţiona Wizz Flex odată cu rezervarea şi au opţiunea de a anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă de anulare şi să obţină 100% din tariful iniţial rambursat imediat sub formă de credit de companie.

Potrivit sursei citate, reducerea de 16% se aplică tarifelor, inclusiv taxelor obligatorii, cu excepţia taxelor de administrare, pe data de 19 mai 2020, între orele 00:00 şi 23:59 CET, pentru toate zborurile Wizz. Perioada de călătorie este nelimitată, iar preţul se aplică numai rezervărilor făcute pe wizzair.com sau în aplicaţia mobilă WIZZ.

Citește și Tarom: Toate călătoriile planificate înainte de 31 august pot fi reprogramate gratuit

Ce înseamnă Wizz Flex

Totodată, compania aeriană anunţă că a implementat măsuri îmbunătăţite de sănătate şi igienă pentru a proteja pasagerii şi echipajul. „În timp ce filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează deja 99,7% din virusurile şi bacteriile din aer, Wizz Air a introdus protocoale pentru a sprijini distanţarea fizică, pentru a asigura un mediu foarte curat la bord şi pentru a reduce orice interacţiune umană neesenţială şi contact fizic”, menţionează compania.

Wizz Air şi-a reluat operaţiunile dintr-o serie de baze şi, refăcându-şi treptat capacitatea, anunţă că este pregătită să ofere din nou călătorii accesibile cât mai multor persoane. site news

Lasă un răspuns