(VIDEO) Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, s-a prăbușit cu liftul de la Prefectură

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, s-a prăbuşit cu liftul în sediul Prefecturii Capitalei, de la etajul 1 la subsol, informează RomaniaTV.

Ce spune viceprimarul Aurelian Bădulescu

În lift mai erau alte patru persoane în momentul incidentului. Viceprimarul Aurelian Bădulescu a povestit incidentul, povestind că liftul este cam vechi, fiind necesare 15 minute pentru a fi scoși din lift.

Citește și: Alertă falsă cu bombă  la Veranda Mall, coșmar în traficul din Capitală : SRI a fost mobilizat ore întregi în zonă 

„Ne- am dus la Prefectură la solicitarea unor grupuri de persoane și ONG-uri să discutăm despre taxa oxigen. Dacă era de la trei, mâncau ăștia, se pregăteau de niște colivă. E cam vechi liftul, atât au reușit cei de la Prefectură. Toată lumea e în regulă, ne-am speriat, dar au intervenit prompt în 15 minute și ne-au scos de acolo”, a declarat Aurelian Bădulescu.

Incidentul, surprins de protestarul Marian Ceaușescu

Imaginile au fost surprinse chiar de protestatarul Marian Ceaușescu.

„Liftul nou al Prefecturii a căzut de la etajul 1 până la subsol. În lift se afla viceprimarul Bădulescu împreună cu alte 3 persoane,care au stat timp de 15 minute până când a venit mecanicul care a rezolvat problema.”, a scris protestarul Marian Ceaușescu .

„Imediat după ce au reușit să iasă din lift, viceprimarul Aurelian Bădulescu. și celelalte 4 persoane au mers la spital.

„Sunt la spital acum, ca urmare al contactului brusc avem niste dureri în zona lombară şi a cefei. Ne-am dus la prefectura ca urmare a solicitarilor mai multor grupuri de dialog social care vor să nu votăm excluderea taxelor Oxigen …si cand sa ne ducem acolo a cazut liftul de la etajul unu pana in put ne-am dus”, a spus Aurelian Bădulescu la postul central de televiziune. site news

Lasă un răspuns