(VIDEO) Jandarm filmat când bătea un bărbat în centrul municipiului Cluj -Napoca

Un jandarm din Cluj, comportament în afara legii. Acesta a fost filmat în timp ce înjură, lovește și amenință un bărbat în Piața Gării, din oraș.

Jandarmul, limbaj suburban 

„Io-s nime-n Clujul ăsta? Te rup în două”, amenință jandarmul pe omul căzut la pământ, îl face boschetar și îl amenință că îl rupe „în două”, după care îl lovește cu piciorul. Incidentul, care a avut loc în Piața Gării din Cluj-Napoca s-a încheiat la sosirea unui polițist.

Citește și Jandarmi batuti de cei pe care-i incatusau

Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Cluj a declanșat o anchetă

După apariția imaginilor, șefii jandarmului s-au autosesizat și au transmis, duminică, faptul că cel care apare în imagini este subofiţer în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj și se afla în zona Gării Cluj-Napoca într-o misiune de patrulare, când a observat un conflict între două persoane.


Citește și Cum arata reforma la Ministerul de Interne

„Jandarmul a încercat să aplaneze conflictul, să le despartă. Din cauza stării de ebrietate a uneia din persoane, nu a fost posibil acest lucru, aceasta devenind agresivă şi înjurându-l pe jandarm. Din ordinul comenzii unităţii, încă din noaptea de sâmbătă spre duminică a fost constituită o comisie de verificare. Din ce reiese din imaginile apărute în spaţiul public pe care şi noi le-am vizionat, este vorba despre un comportament agresiv, violent. Urmează ca această comisie să stabilească întregul context în care s-a produs incidentul”, se arată într-un comunicat al IJJ Cluj.

Reprezentanții IJJ Cluj susțin că fac verificări asupra acestui incident „care nu face cinste unui cadru militar”. site news

Lasă un răspuns