(VIDEO) Ziua în amiaza-mare, o femeie se luptă singură cu cinci polițiști și două rude. Suferise o cădere nervoasă pricinuită de izolare

O femeie aflată în izolare, care a suferit o cădere nervoasă, a fost luată de poliţişti şi băgată cu forţa în maşina de poliţie.

O femeie se luptă singură cu cinci polițiști

Filmarea circulă pe Facebook şi arată o femeie pe stradă, care clachează şi face o criză de nervi împotrivindu-se încercărilor familiei de a o băga în casă.

La faţa locului vine un echipaj de Poliţie, apoi încă unul şi poliţiştii încep să tragă de femeie ca să o urce în maşină. Unii poartă măşti şi mănuşi de protecţie, alţii nu. Ea începe să ţipe şi strigă după ajutor, moment în care este luată de poliţişti şi împinsă cu forţa în maşină. 

Întâmplarea a avut loc în Bucureşti, pe Bulevardul Mihai Bravu, în apropierea secţiei 8 – după cum identifică unii dintre internauţi. 

Conform procedurii, cine nu respectă regimul de autoizolare impus de autorităţi va fi internat într-un spaţiu de carantină, care este păzit de jandarmi. 

România devine „zonă galbenă” de Covid-19

România este, de luni, „zonă galbenă” COVID-19, cu peste 500 de persoane raportate ca fiind infectate cu noul coronavirus pe teritoriul ţării.

Cei care vin din ţări care au peste 500 de cazuri confirmate de infecţie cu noul coronavirus trebuie să stea în izolare timp de 14 zile.

Pe site-ul INSP a fost publicată lista actualizată cu aceste ţări. Ele sunt: Arabia Saudită, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, Cehia, Chile, Coreea de Sud – partea ţării unde nu este instituită carantina, Danemarca, Ecuador, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Indonezia, Irlanda, Islanda, Israel, Japonia, Marea Britanie, Malaezia, Norvegia, Olanda, Pakistan, Polonia, Portugalia, Republica Populară Chineză – zona în care nu este instituită carantina, Spania, Statele Unite ale Americii, Suedia şi Turcia. site news

Lasă un răspuns