captură foto

(VIDEO) Vestul sălbatic a ajuns în Europa, la granița cu România. Merită vizitat

În Serbia a fost inaugurată o atracție turistică inedită: un parc tematic dedicat Vestului Sălbatic al Americii.

Orașul “El Paso” este amplasat la doar câțiva kilometri de stațiunea montană Zlatibor. Proprietarul, Milija Cumic, a încercat să reproducă viața din America secolului al XIX-lea.

Cum arată Vestul sălbatic

Parcul de distracții este împărțit în două: prima secțiune este o replică a felului cum trăiau amerindienii, iar cea de-a doua reprezintă un sat din Vestul Sălbatic.

„Avem diverse tipuri de cazare: corturi, case în copaci, cabane, așa cum vedem în Zlatibor, sau camere clasice. Avem și un restaurant, o cafenea, un salon, o atmosferă care te face să te simți ca într-un film din vestul sălbatic sau în Serbia rurală din secolul al XIX-lea”, a precizat Radmila Stankov Milic, angajată a parcului.

Parcul și-a deschis porțile recent, dar în condiții de pandemie, afacerea nu este atât de profitabilă precum spera proprietarul.

Vezi și Fenomen uimitor: Curcubeu ROȘU la miezul nopții

„Toată lumea spune că sunt norocos și că anul acesta voi avea mai mulți turiști care nu vor călători în străinătate, dar oamenii uită de un lucru: nu vor fi vizite străine, nici muntenegreni, nici bosniaci”, a spus el, pentru EURONEWS.

„Aș prefera mult dacă situația ar fi diferită, să nu existe coronavirus, sunt sigur că afacerea mea ar fi fost mai puternică”, a mai precizat Milija Cumic. site news

Lasă un răspuns