captura youtube

(VIDEO) Un tânăr a provocat un accident cu 6 victime pentru că făcea live pe Facebook în timp ce conducea

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, care se filma în timp ce conducea şi transmitea imaginile în direct pe o reţea de socializare, a produs, în noaptea de luni spre marţi, un accident rutier soldat cu şase victime.

În accident au fost implicate patru autoturisme și a avut loc pe bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani.

Conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, accidentul s-a produs în momentul în care autoturismul, condus de tânăr a lovit violent în spate un alt autovehicul pe care l-a proiectat pe contrasens, într-o maşină care circula regulamentar.

„Un autoturism care se deplasa pe bulevardul Mihai Eminescu, înspre strada Sucevei, nu păstrează o distanţă regulamentară faţă de autoturismul care rula pe aceeaşi direcţie de mers, în faţa sa, împrejurare în care intră în coliziune cu acesta şi îl proiectează într-un alt autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus. În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat.” a declarat Delia Nenişcu.

Accidentul s-a soldat cu şase victime, dintre care una încarcerată în autoturismul răsturnat pe partea carosabilă. Ele au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati”. site news

Lasă un răspuns