(VIDEO) Un interlop face mișto de coronavirus, LIVE-uri scandaloase și izolare cât vor mușchii lui: e o conspiraţie, mânca-v-aş creieru’

Cătălin Geolgău, un interlop din Prahova, s-a întors din Italia în plină pandemie. Deşi ţara de unde venea este pe harta roşie a răspândirii virusului, bărbatul s-a „izolat” după cum au vrut muşchii lui.

O anchetă a jurnaliştilor de la Rise Project scoate la iveală neputinţa autorităţilor în faţa unor indivizi certaţi cu legea. Pentru aceştia, izolarea la domiciliu sau carantina sunt doar glume spuse de DSP.

Cum face un interlop mișto de COVID-19

Deşi s-a întors din Italia pe 10 martie, în plină pandemie de coronavirus, prahoveanul Cătălin Geolgău nu a respectat niciuna dintre obligaţiile impuse încă de la sosirea sa în România. Mai mult, individul transmite live modul în care ignoră orice recomandare sau obligaţie la care trebuie să se supună toţi românii.

În filmul postat de Rise Project, Cătălin le spune „fraţilor lui” că „epidemia :’, sunt interese străine la mijloc, chinejii e atacaţi fără milă la caşcaval. Ordinea mondială şi-a luat-o la temelie, dar fratili tău se simte bine şi-l doare la pendulă”.

Bărbatul nu a respectat autoizolarea, lumea văzându-l prin Ploieşti şi prin alte sate din jur, apoi a făcut scandal într-o redacţie locală, iar în final, după intervenţia timorată a poliţiei şi a DSP-ului, a ajuns la spital pentru un sumar control. De aici, individul a fost dus cu ambulanţa acasă, unde trebuia să stea în autoizolare.

„Ceea ce nu s-a întâmplat. După alte piruete prin Ploieşti, Geolgău s-a adunat cu alţi bombardieri din regiune şi a ucis virusul, la caterincă, cu nişte whiskey. Contul lui de Facebook este, practic, un manifest de libertate”, spun jurnaliştii de la Rise Project.

Într-un final, Cătălin Geolgău a intrat în atenţia parchetului, procurorii deschizându-i un dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”. site news

Lasă un răspuns