(VIDEO) Un avion Boeing 767, cu 128 de pasageri, s-a învârtit în cerc timp de trei ore, înainte să aterizeze. Imagini de coșmar

Un avion Boeing 767 al Air Canada a aterizat de urgenţă, dar în siguranţă, pe aeroportul din Madrid, Spania. Un alt avion a surprins totul! La decolarea de pe acelaşi aeroport, o anvelopă a trenului de aterizare a Boeing-ului 767 a explodat şi a fost aspirată de unul dintre motoare. La bord erau 128 de pasageri.

Avion Boeing 767 cu pasageri, aterizare de urgență

Un avion Boeing 767 a zburat trei ore deasupra Madridului pentru a consuma combustibil. Zeci de maşini de intervenţie şi ambulanţe au înconjurat pista aeroportului Barajas din Madrid.

Avionul decolase spre Toronto în jurul orei 16, ora României, şi era aşteptat să aterizeze la ora 20.30, ora României, după ce a petrecut mai bine de trei ore zburând deasupra capitalei Spaniei pentru a consuma combustibilul.

Citește și Site popular în România vindea bilete de avion la suprapreț, ce companie aeriană l-a dat în vileag

La decolare, avionul Boeing 767 a pierdut bucăţi din trenul de aterizare. Un avion militar F-18 al Forţelor Aeriene Spaniole a fost trimis în aer pentru a zbura alături de aeronava de pasageri pentru ca pilotul să poată evalua starea Boeing-ului 767. site news

Lasă un răspuns