(VIDEO) Ultimele imagini cu Cristina Țopescu în viață. Mesaj DUR transmis LIVE chiar de ea

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în locuința ei din județul Ilfov, după ce o vecină a constatat că nu a mai văzut-o de trei săptămâni. Ultimele imagini cu fosta prezentatoare TV au fost la comemorarea eroilor Revoluţiei, unde Cristina Țopescu a filmat cu telefonul mobil.

Cristina Țopescu a făcut un live pe data de 22 decembrie, pe contul său de socializare chiar din mijlocul mulțimii. Vedeta a filmat omagiul adus eroilor Revoluției din 1989. 

Mesajul Cristinei Țopescu în ziua de 22 decembrie

„Suntem în Piața Revoluției, pe treptele Ministerului de Interne, acolo unde înainte de 1989 a fost sediul C.C.A.P.C.R, aici vom citi numele victimelor care au căzut în decembrie 1989. Numele vor fi citite de rudele victimelor și de noi câțiva oameni din societatea civilă care simțim nevoia să facem asta.

Dacă n-ar fi fost ei, dacă n-ar fi murit ei, noi poate nu am fi în viață și nu am fi avut libertatea pe care o avem acum. Mai e puțin și vom ajunge la momentul culminant al acestei comemorări și aniversări în același timp, momentul citirii 1142 de victime din toată țara.

Voi citi și eu 40 de nume ale eroilor noștri, sunt onorată să fac asta!” a transmis Cristina Țopescu în cadrul filmării.

Poliția, alertată de o vecină

Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o pe Cristina Ţopescu de trei săptămâni.

„În cursul acestei seri (n.r. – duminică), în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

În urma sesizări, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov. site news

Potrivit ultimelor informații, jurnalista nu a făcut infarct așa cum s-a crezut inițial, ci ar fi avut o comoție cerebrală. În urma primelor investigații s-a arătat că inima nu i-a fost afectată.

Lasă un răspuns