(VIDEO) Trump, somat PUBLIC de celebra formație Linkin Park. Care este motivul

Celebra trupă Linkin Park îi cere președintelui american Donald Trump să nu îi mai folosească muzica în campania sa electorală. Membrii trupei muzicale au făcut plângere privind drepturile de autor la un clip de campanie a lui Donald Trump.

Sâmbătă seara, 18 iulie, președintele american a retușat un videoclip de campanie, pe melodia de succes a trupei Linkin Park din 2002, „In The End”. 

Linkin Park nu este de acord cu ce face Trump

Formația a luat rapid măsuri pentru eliminarea videoclipului și a împărtășit un mesaj fanilor pe Twitter.

„Linkin Park nu a acceptat și nu aprobă ca Trump să folosească vreuna din melodii”, se arată în declarația trupei, citată de CNN.

Videoclipul cu muzica lui Linkin Park a fost încărcat inițial pe Twitter de directorul de socializare al Casei Albe, Dan Scavino. După ce Trump l-a retușat, Twitter a dezactivat videoclipul.

„Acest material media a fost dezactivat ca răspuns la un raport al proprietarului”, anunță mesajul afișat în videoul de pe Twitter.

Nu este prima dată când un artist muzical îi interzice lui Donald Trump să-i folosească melodiile în campania electorală. La începutul acestei luni, artistul Neil Young a declarat că „NU este în regulă” ca Trump să-i cânte muzica în timpul evenimentului Mount Rushmore al Casei Albe, care sărbătorește Ziua Independenței. 

Citește despre Ziua în care Robbie Williams a plecat din Take That

Luna trecută, trupa The Rolling Stones a amenințat că va acționa legal dacă președintele american continuă să se folosească de piesele ei în campanie. site news

Lasă un răspuns