captura video

(VIDEO) Ți se face pielea de găină! Medici și asistente au cântat imnul lui Liverpool, pentru a se încuraja în lupta cu COVID-19

Un moment cu adevărat emoționant a avut loc într-un spital din Anglia, în care medicii se luptă cu noul coronavirus. Într-o foarte scurtă pauză, mai mulți medici și asistenți au cântat imnul celor de la Liverpool, „You’ll never walk alone”.

Medici și asistente au cântat imnul național pentru a se încuraja în lupta cu COVID-19

O parte dintre medici se aflau în partea de îngrijire de la terapie intensivă, iar ceilalți, medici, asistenți și personal medical auxiliar, se aflau de cealaltă parte a ușii, ambele tabere cântând cu însuflețire marele imn al lui Liverpool.

Filmulețul a ajuns și la Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool. Klopp a declarat că a fost pur şi simplu impresionat până la lacrimi de un video pe care l-a primit şi în care mai mulţi medici, inclusiv de la terapie intensivă, de la un spital din Liverpool, se strâng laolaltă şi cântă celebrul imn al cormoranilor “You will never walk alone”.

„Este extraordinar. Am primit un video, cred că ieri, cu oamenii din spital, pe de o parte erau cei de la terapie intensivă, iar de cealaltă parte, restul medicilor. Au cântat „You’ll never walk alone”.

Imediat cum am auzit, mi-au dat lacrimile. Este incredibil. Asta spune totul. Acești oameni nu numai că lucrează și-i ajută pe alții, dar au demonstrat că au și un spirit bun. Ei sunt obișnuiți să ajute alți oameni. Ei se pun în pericol ajutând oamenii bolnavi.

În viitor, peste 10, 20, 30 de ani, când ne vom uita în trecut, vom observa faptul că lumea a demonstrat o solidaritate extraordinară, iar acest lucru este magnific”, puncta marele antrenor german, deținător cu LFC al UEFA Champions League, într-o postare VIDEO făcută pe contul oficial de Twitter al lui Liverpool.

Liverpool se află la două victorii distanță de primul titlu, după o pauză de 30 de ani, cu 9 etape înainte de finalul sezonului. site news

Lasă un răspuns