(VIDEO) Tâlhărie în casa scării, la Timișoara

Tâlhărie în casa scării, la Timișoara. O femeie de 78 de ani a fost atacată în timp ce intra în bloc, pe strada Gheorghe Lazăr, joi dimineață, în jurul orei 10.45.

Pensionara de 78 de ani  a dat dovadă de un curaj deosebit. Jefuită chiar în scara blocului de un tânăr care părea un băiat galant și i-a permis să intre prima, bătrâna a ripostat.

Cititi cine a fost retinut pentru tentativa la talharie calificata

Ea s-a luptat cu tânărul dar nu a reușit să își recupereze poșeta în care avea actele și 1200 de lei. Hoțul a fost găsit de polițiștii din Timișoara și poșeta a fost recuperată.

Imaginile din scara blocului au fost obținute de jurnaliști

Momentul atacului a fost surprins de camerele de supraveghere video de la intrarea în imobil. Pe imagini se poate vedea cum femeia nu se pierde cu firea și chiar se luptă cu agresorul încercând să-și recupereze geanta. fără succes însă.

Chemați în ajutor, polițiștii au pornit în căutarea tălharului. După 5 ore, oamenii legii aveau să-l prindă în zona Gării de Nord. Este vorba de un tânăr de 30 de ani asupra căruia au găsit și poșeta bătrânei. Atacatorul nu cheltuise încă nici banii.

Cititi cum a ajuns Barcelona terorizata de un roman acuzat de crime si-atentat/

A fost reținut pentru 24 de ore și dus în Arestul IPJ Timiș. E cercetat pentru tâlhărie și va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile.

Bunicuța a uimit o țară întreagă după ce s-a luptat împotriva tânărului agresor și a povestit întreaga întâmplare. site news

Lasă un răspuns