(VIDEO) Suporterii echipei Rapid au bătut, scuipat și dat afară din metrou un asiatic, pe motiv că împrăștie coronavirus

Suporterii echipei Rapid au bătut, scuipat și dat afară din metrou un asiatic. În drum spre stadionul unde Rapid Bucureşti a jucat împotriva Turris Turnu Măgurele, fanii rapidişti au scos din metrou, au lovit și au scuipat un tânăr asiatic, de teama coronavirusului.

Suporterii echipei Rapid au bătut, scuipat și dat afară din metrou un asiatic

Rapidiştii au observat un tânăr asiatic, pe care l-au acuzat că este responsabil de răspândirea noului coronavirus, potrivit Mediafax.

Se pare că ultraşii l-au lovit, l-au împins şi l-au scuipat pe tânăr şi, ulterior, l-au dat jos din mijlocul de transport.

„L-au bruscat, l-au împins, iar unii l-au şi scuipat înainte să-l dea jos din metrou. Era un tânăr cu origini asiatice, care a fost dat afară din metrou la staţia Aurel Vlaicu”, a povestit un martor.

Partida dintre Rapid Bucureşti şi Turris Turnu Măgurele s-a încheiat, marți, cu scorul de 0-0.

Minori infectați cu COVID-19

Vă reamintim că, în Italia, au fost raportați primii minori care s-au îmbolnăvit cu coronavirus. Printre ei este și o fetiță de 4 ani.

În total, șase copii italieni au fost confirmați drept infectați. Numărul total al persoanelor decedate în Italia din cauza coronavirusului a crescut la 12, în timp ce numărul persoanelor infectate a depășit 370. După două luni de la startul epidemiei, la nivel global, coronavirusul a făcut peste 2.700 de victime și peste 81.200 de cazuri de îmbolnăviri. România nu a raportat niciun caz de îmbolnăvire pe teritoriul țării noastre.

Doi cetățeni italieni, care au călătorit în România, bolnavi de coronavirus

Doi cetățeni italieni, care au călătorit în România, au fost confirmați că sunt infectați cu coronavirus. Un italian de 51 de ani, care l-a însoţit în România pe bărbatul de 71 de ani infectat, are şi el coronavirus.

Un alt italian infectat cu coronavirus a fost în România, a anunțat miercuri Prefectura din Rimini. Acesta a călătorit cu italianul de 71 de ani în Craiova.

A doua persoana infectată care a vizitat România este un bărbat de 51 de ani din localitatea Piandimeleto (regiunea Marche). El a fost în România alături de bărbatul în vârstă de 71 de ani.

Citește și Pentru prima oară, Comitetul Internațional Olimpic se gândește la amânarea Olimpiadei de vară din Japonia

Italianul în vârstă de 51 de ani este în carantină în propria locuinţă, iar starea sa nu este gravă. Bărbatul în vârstă de 71 de ani este internat în continuare la Rimini în stare gravă „stabilă”. Autorităţile italiene verifică acum starea persoanelor care au intrat în contact cu cei doi italieni. site news

Lasă un răspuns