(VIDEO) Super-utilaje pentru salubrizare, în Sector 5, se va lua pata de mizerie de pe obrazul sectorului

Super-utilaje pentru salubrizare, în Sector 5. Vineri, pe platoul din fața Universității Naționale de Apărare Carol I (Bulevardul Eroilor), primarul Daniel Florea a prezentat flota de utilaje a noii companii de salubrizare a Sectorului 5 – Salubrizare Fapte5 S.A.

Super-utilaje pentru salubrizare, în Sector 5

Societatea beneficiază de o dotare consistentă, de peste 120 de utilaje specifice pentru salubrizarea stradală, pentru colectarea deșeurilor menajere și pentru atingerea țintelor de reciclare, fiind cea mai bine dotată societate de profil din România.

SALUBRIZARE FAPTE5 S.A. a fost înființată în 2019, în subordinea Consiliului Local Sector 5 cu scopul de a presta servicii în domeniul salubrizării și protecției mediului, în vederea îndeplinirii țintelor de reciclare stabilite prin normele legislative în vigoare și pentru a asigura servicii publice de înaltă calitate pentru cetățenii Sectorului 5.

„Sectorul 5 nu a avut niciodată utilaje de salubrizare. Este pentru prima dată, aceasta fiind cea mai impresionantă dotare a unei societăți de salubrizare din țară”, a declarat Daniel Florea.

„Vom avea peste 120 de utilaje, avem peste 70.000 de containere și pubele, care vor fi distribuite populației. Începând cu 1 martie, societatea  primăriei va intra în funcțiune”, a mai spus Daniel Florea.

Citește și Frica de gripă, dată în paranoia! Angajații unei primării au recurs la un gest extrem, tifon cu spirt pe mânerele ușilor

„Valoarea investiției este de 93 milioane de lei pentru cele 120 de utilaje și  70.000 de containere și pubele, investiția urmând să satisfacă cerințele sectorului. Va fi o schimbare majoră, în bine pentru locuitorii din Sectorul 5, și se va lua pata de mizerie de pe obrazul sectorului.

De asemenea, la nivelui sectorului este avansată propunerea înființării unei stații de sortare a gunoaielor pentru colectarea selectivă, iar la groapă să meargă ce nu mai poate fi reciclat”, a continuat primarul Daniel Florea. site news

Lasă un răspuns