Medium

(VIDEO) Studenții se revoltă. Doresc să susțină sesiunea de examene la facultate, nu online

Echipați de pandemie, cu măști și mânuși, studenții doresc cu orice preț să susțină examenele din sesiune la facultate, nu online, deoarece pe internet nu înțeleg noțiunile teoretice și se tem că vor lua note mici.

Facultatea în timpul epidemiei este o adevărată provocare pentru studenţi

Andrei-Ionuţ Căcîrlău, student la Sibiu, spune că, deşi pregătirea este mai slabă, se aşteaptă ca subiectele de la examenele online să fie mult mai grele decât cele de până acum.

„Studentul se va pregăti şi va fi o pregătire individuală, iar cadrele didactice vor încerca să formuleze nişte subiecte astfel încât să nu te poţi inspira, să spun aşa, din cărţi sau de pe internet. Iar aici va fi o problemă pentru că notele vor fi nu foarte bune”, spune Andrei-Ionuţ Cocîrlău, reprezentantul studenţilor de la Drept ULBS.

Examenele pot fi date la facultate, respectând regulile de distanțare

Andrei spune că studenţii ar putea merge la facultate pentru a susţine examenele, cu respectarea tuturor normelor de protecţie.

„Se pot chema între anumite ore doar o grupă de studenţi sau jumătate dintr-o grupă de studenţi şi s-ar putea susţine examele şi în acest format, cu respectarea distanţei prevăzute de lege, purtarea de măşti şi mănuşi”, mai spune Andrei.

Andrei Ionuţ Cocîrlău a ajuns în atenţia opiniei publice după ce şi-a dat în judecată liceul pentru abuzuri şi a câştigat procesul în care s-a reprezentat singur. site news

Lasă un răspuns