(VIDEO) Șofer în stare avansată de ebrietate, escapadă nocturnă periculoasă la volanul autobuzului !

Șofer bine băut, escapadă nocturnă periculoasă. Şofer al unui autobuz a fost prins în Râmnicu Vâlcea băut. Asta după ce autobuzul condus de el a lovit mai multe mașini parcate pe marginea străzii. Din fericire, era o oră târzie iar în acel moment nu erau călători în autobuz.

Autobuzul s-a izbit de mai multe maşini

Vineri seara, 28 februarie, un autobuz s-a izbit de mai multe maşini înainte ca şoferul să oprească, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Speriaţi, locatarii au sunat imediat la 112.

La volan se afla un conducător auto care nu era în stare să se ţină pe picioare. Din fericire, în autobuz nu erau pasageri, la acea oră târzie. Şi a mai avut noroc că nu a lovit nici un trecător, pe unde a circulat. Autobuzul a fost condus în cel mai mare cartier al oraşului. Autobuzul este unul de generaţie mai nouă ale companiei la care lucrează.

Citește și: Inspector ANAF, acrobație periculoa cu maşina in Bucuresti după ce a consumat foarte mult alcool

În schimb, el a lovit mai multe maşini pe care le-a avariat grav. Cel puţin trei, potrivit Poliţiei Vâlcea, el nefiind în stare să conducă. Păgubiţii au fost la un pas să-l linşeze pe . Când au realizat că nu au cu cine să stea de vorbă, au chemat Poliţia. Oamenii legii l-au testat cu alcooltestul. Ei au fost şocaţi când au realizat că omul se urcase la volan cu o alcoolemie de de 1,38 mg/l alcool în aerul pur expirat.

„Matale omori lumea pe stradă!”

Poliţiştii au decis să-l ducă la spital pe şofer pentru probe de sânge care să stabilească exact nivelul alcoolemiei.

„Matale omori lumea pe stradă!”, i-au spus aceştia. Ei l-au sprijinit ca să nu cadă. Maşinile avariate erau parcate pe marginea străzii, în faţa blocurilor în care locuiau proprietarii.

Pe numele şoferului căruia i s-a suspendat dreptul de a conduce, s-a întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice în stare de ebrietate. El plăti pagubele provocate atât autobuzului, cât şi autoturismelor lovite.

„Este incalificabil”, a catalogat gestul angajatului său directorul general al companiei de transport ETA Râmnicu Vâlcea, Andi Davidescu. Acesta a transmis şi că de luni, 2 martie, conducătorului auto care s-a urcat băut la volan i se va desface contractul de muncă. site news

Lasă un răspuns