(VIDEO) Smiley a lansat cea mai frumoasă piesă, cu dedicație pentru medici. Versuri cu impact emoțional

Smiley și Cabron au lansat, împreună, piesa „Cine-i salvează pe eroi?”, un pansament în vremurile grele pe care le trăim. În contextul actual, în care coronavirusul ia vieți, iar medicii se luptă aproape cu mâinile goale în spitale, această melodie nu are cum să nu te miște. 

Smiley, omul care emoționează prin cântec

Piesa a fost scrisă de Smiley și Cabron în urmă cu șase luni, parcă intuind ce vremuri vor veni.

Smiley: „Am primit o grămadă de mesaje de la medici, asistente, vânzători în magazine, oameni care au spus că parcă le cânt. Piesa nu a fost scrisă pentru această situație, dar am decis să o lansez acum pentru că am simțit că e nevoie să le dăm curaj oamenilor din prima linie. Să îi încurajăm, să îi susținem. Fiecare putem fi eroi sau cei care așteaptă ceva de la eroi. Și acum suntem toți și una și alta. Acțiunile fiecăruia dintre noi îi afectează pe ceilalți”.

“Piesa este nu doar un omagiu adus oamenilor care mișcă pentru noi în momentele astea în care majoritatea sta în case, este pentru toti oamenii care au făcut ceva important pentru cineva în locul potrivit, la momentul potrivit. Ca ai salvat o viata, ca ai salvat chiria pe o luna a unui prieten, ca ai făcut un cântec sau un vers care a mișcat oameni atunci când aveau nevoie, ca ai apărut cu o gluma buna atunci când omul de lângă tine era „la pământ” sau ca ai grija de familia ta indiferent de vremuri, ei bine, Eroule, piesa asta este pentru tine! Poate nu toată lumea îți mulțumește, dar oamenii da”, a declarat Cabron.

Melodia a fost distribuită pe pagina de Facebook a ISU București-Ilfov cu mesajul: „Din suflet, pentru toţi salvatorii! Coloana sonoră îi aparţine lui Smiley, care a dorit să transmită cu această ocazie şi un mesaj de susţinere, pentru toţi cei care sunt implicaţi în această luptă pentru salvarea semenilor”. site news

Lasă un răspuns