Home Alone 2: Lost in New York (1992) Directed by Chris Columbus Shown from left: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern

(VIDEO) Secvenţa în care Trump apare în „Singur acasă 2” a fost scoasă! A urmat un scandal uriaș

Secvenţa din „Home Alone 2” în care apare preşedintele Donald Trump a fost tăiată, stârnind un scandal uriaș. Motivul este lipsa de timp, potrivit Canadian Broadcasting Corporation.

În film, Macaulay Culkin umblă prin hotelul Plaza din New York şi se opreşte să întrebe: „Mă scuzaţi, unde este recepţia?”, iar Trump îi răspunde: „Pe culoar şi la stânga”. Aceasta este singura secvenţă din film în care apare Trump.

Pentru că au fost criticați în social media pentru decizia luată, Canadian Broadcasting Corporation a spus că secvenţa din „Home Alone 2: Lost in New York” (1992) în care apare actualul preşedinte american a fost tăiată „pentru timp”, cu mult înainte de alegerile din 2016.

Între cei care au criticat înlăturarea secvenţei s-a numărat fiul lui Trump, Donald Trump Jr. Acesta a publicat pe Twitter un link către un articol de pe un blog care acuză CBC de „părtinire de stânga”. site news

Lasă un răspuns