(VIDEO) Scenă șocantă în ambulanță, ce făcea pacientul inconștient

Medicii Serviciului de Ambulață din București chemați să rezolve o urgență medicală s-au trezit într-o situație șocantă. În timp ce încercau să acorde primul ajutor, salvarea s-a transformat într-o scenă pentru filme porno!

Este cunoscut că medicii care lucrează pe ambulanțe întâlnesc, zilnic, oameni unii mai ciudați decât alții. Dar dacă vreunul dintre aceștia ar ajunge cumva la concluzia că le-a văzut pe toate, înseamnă că nu a văzut și filmulețul realizat, recent, în timpul unei intervenții pentru salvarea unui bărbat căruia i se făcuse rău pe stradă. După ce personalul medical a ridicat pacientul inconștient și l-a urcat în ambulanță, acesta a început, ușor, să-și revină.

Vezi ce telenovelă s-a petrecut la Târgu-Jiu, unde șeful și-a pus angajații să-i urmărească iubita cu ambulanțele.

Cu toate că nu era singur, acesta s-a descheiat liniștit la pantaloni și a început să se masturbeze în fața medicilor. E drept că și medicii nu s-au scandalizat, ci mai degrabă s-au distrat copios. Nu s-a sinchisit nici de faptul că era filmat. Până la urmă, unul dintre aceştia nu a mai rezistat și l-a atins, ușor, cu palma pe față. Abia atunci pacientul a realizat, cu adevărat, ce scenă a oferit, însă nu a părut deloc rușinat…

Citește despre scandalul de la concursul pentru funcții de conducere la Serviciul e Ambulanță Bihor.

Scenă suprarealistă la Brăila, ce au trăit angajații Ambulanței

Angajații de la Ambulanță sunt puși deseori în situații incredibile. La jumătatea anului trecut, de exemplu, ei au fost în centrul unei situații care a devenit subiect de scandal național. O ambulanță chemată pentru o urgență în Brăila, în cartierul Vidin, a fost nevoita sa oprească pe o alta stradă,  respectivul drum fiind impracticabil din cauza noroiului. Personalul medical și șoferul au fost nevoiți să meargă pe jos aproximativ 500 metri până la Spitalul Județean de Urgență, cu trusa de ajutor după ei.

Deoarece pacientul era într-o stare gravă, a fost nevoie sa fie transportat la spital pentru mai multe investigații. Bolnavul, un tânăr de 20 de ani a fost transportat pe brațe, cu greu, de către șoferul ambulanței și tatăl acestuia, până la salvare. (site news)

Lasă un răspuns