(VIDEO) România, umilită într-o parodie ieftină cu Trudeau, Macron şi Johnson

România a fost umilită în show-ul “Saturday Night Live”, printr-un material ce ironizează o întâlnire a liderilor Boris Johnson, Emmanuel Macron și Justin Trudeau în cantina NATO, cu trimitere la momentul surprins la dineul de la Buckingham Palace.

În video apar premierii canadian Justin Trudeau, britanic Boris Johnson şi olandez Mark Rutte, dar şi preşedintele francez Emmanuel Macron. Liderii mondiali par să ironizeze ultima conferinţă de presă a preşedintelui american Donald Trump, la dineul oferit de regina Elizabeth a II-a la Buckingham Palace cu ocazia summitului NATO.

Prezentat sub titlul “Bad Boys” in NATO Cafeteria”, materialul începe când cei trei lideri mondiali, interpretați de Jimmy Fallon (premierul Canadei), Paul Rudd (președintele Franței) și James Corden (premierul britanic) își fac intrarea în cantina summit-ului.

“Haideți să mâncăm prânzul, poate și un pic de vin, pentru că noi suntem “Băieții răi”″, spune Macron.

Apoi, premierul Canadei alungă de pe scaun un român (interpretat de actorul Mikey Day): “Românule, dispari!”. “Românul”, îmbrăcat în costum și cu o ceașcă de cafea în mână, se ridică de pe scaun și spune: Scuze, îh, îmi plac economiile voastre”, în ceea ce pare a fi o engleză stâlcită, scrie stiripesurse.ro.

La rândul său, președintele Macron îi spune “românului”: “Au revoir, geek”, în timp ce premierul Boris Johnson face o glumă despre Brexit: “Ya, why you don’t Brexit out of here?” (Da, de ce nu Brexit de aici?).

Românul pleacă plângând, iar în scenă își face apariția președintele Donald Trump, jucat de actorul Alec Baldwin.

Ce urmează apoi, puteți vedea AICI:

Sursă foto: Daily Mail

Lasă un răspuns