(VIDEO) Protestatare în sânii goi au luat cu asalt scena unde adversarul lui Trump ținea un discurs. A urmat o baie cu lapte

Protestatare în sânii goi au luat cu asalt scena unde adversarul lui Trump ținea un discurs. Trei femei au luat cu asalt scena şi şi-au dat jos tricourile în timp ce senatorul democrat Bernie Sanders se afla în campanie în Carson City, statul Nevada, duminică.

Protestatare în sânii goi au luat cu asalt scena unde adversarul lui Trump ținea un discurs

Bernie Sanders, care aspiră să devină candidatul democraţilor la preşedinţia SUA, tocmai o prezentase pe soţia sa Jane O’Meara Sanders ca „viitoarea Primă Doamnă” când o femeie s-a îndreptat către microfon şi a început să vorbească incoerent despre subvenţii pentru industria de produse lactate, după cum arată o înregistrare video postată pe reţele sociale.

Bernie, sunt cea mai mare susţinătoare a ta şi sunt aici pentru a-ţi cere să nu mai sprijini industria laptelui şi fermele de animale. Cred în tine”, a exclamat ea, înainte ca sunetul microfonului să fie tăiat.

A urmat o baie cu lapte

Două femei topless au sărit pe scenă pentru a i se alătura celei dintâi. Și-au turnat pe ele lapte şi s-au înşiruit pe podium pentru doar câteva secunde înainte ca forţele de securitate să le dea jos.

Mulţimea a scandat „Bernie!” în timp ce unii au strigat obscenităţi la adresa femeilor.

Citește și (VIDEO) Trump, primul președinte din istoria SUA care și-a scos „Bestia” blindată la cursa auto Daytona 500

Candidatul la preşedinţie a părut să trateze incidentul cu calm şi a spus în glumă: „Aici este Nevada, unde există întotdeauna un pic de distracţie fără niciun ban în plus”.

Primarul Bill de Blasio, care îl prezentase pe Sander cu câteva minute înainte, a părut însă intimidat de incident. El a fost văzut într-o înregistrare ferindu-şi privirea şi îndepărtându-se de locul cu pricina. site news

Lasă un răspuns