(VIDEO) Prostia e la ea acasă! Petrecere LIVE pe Facebook, cu manele, sprițuri și porci tăiați în stradă

În plină pandemie de coronavirus, în cartierul Obreja din Târgu-Jiu a fost petrecere mare, pe ritmuri de manele, în stradă, după ce mai mulți romi ar fi revenit „acasă”, de peste hotare.

Mai mulți romi au petrecut, în plină stradă, la câţiva metri de locuinţele oamenilor care stăteau închiși în case, respectând măsurile impuse de stat împotriva răspândirii coronavirusului.

Petrecere LIVE pe Facebook

Petrecerea a fost întreținută cu băutură, manele şi dans. Ba chiar, au fost tăiaţi şi porcii din bătătură pentru a fi puși pe grătare, potrivit gorjexpress.ro.

Petrecerea a avut loc sâmbătă seara, în cartierul Obreja din Târgu-Jiu. În timp ce din boxe răsunau manelele, unul dintre petrecăreți a transmis paranghelia, live, pe Facebook.

Bărbații din Târgu-Jiu au petrecut ore bune în mijlocul străzii, până când presa locală a auzit de ceea ce se întâmplă în cartierul Obreaja și a făcut totul public.

„În seara de 21 martie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au constatat faptul că, în cartierul Obreja, un grup de persoane consuma băuturi alcoolice şi asculta muzică, provenind de la o staţie de amplificare amplasată pe domeniul public, fapte prin care au provocat indignarea locuitorilor din zonă, fără să dea dovadă de comportament moral, civic şi responsabil, având în vedere starea de urgenţă generată de pandemia cu Coronavirus.

Românii sfidează starea de urgență

Zece persoane au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 17.500 lei”, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, scrie adevarul.ro.

În contextul pandemiei de coronavirus, astfel de petreceri unde participă un număr mare de persoane sunt, practic, interzise de autorități. Există un risc real de contaminare cu noul coronavirus, numai că ideea de ”distanțare socială” este tratată cu indiferență de unii români.

Muzica a răsunat, petrecăreții au profitat de fiecare minut, niciunul dintre ei nu s-a gândit că ar putea să se infecteze sau – fără a ști că a contractat infecția cu COVID-19 – să îi infecteze pe alții.

Lasă un răspuns