(VIDEO) Primele imagini de la uzina Dacia, după reluarea producției

Au apărut primele imagini din uzina Dacia din Mioveni, după ce a fost reluată activitatea în condiții de pandemie. În imagini sunt surprinși angajaţii care merg la distanţă de doi metri unul de altul şi poartă cu toţii măşti şi mănuşi de protecţie.

Măsuri speciale împotriva coronavirus

Și în interior au fost luate măsuri speciale. Pe mesele de lucru au fost marcate cu X locurile care trebuie să rămână libere, iar în sala de mese au fost montate geamuri separatoare.

Producţia de maşini de la Dacia de la Mioveni a fost reluată, parţial, astăzi. Activitatea a început într-o secție după ce, săptămâna trecută, sindicaliştii au semnat un acord privind reluarea activităţii pe bază de voluntariat.

Producţia la uzinele din Mioveni, oprită pe 2 aprilie

Groupe Renault România precizează că, încă de la debutul crizei pandemice, generată de noul virus COVID -19, s-a asigurat să ia măsuri adaptate de protecţie pentru ansamblul angajaţilor din toate sediile unde îşi desfăşoară activitatea.

Constructorul auto a anunţat întreruperea producţiei la uzinele din Mioveni din data de 17 martie până pe 5 aprilie, în contextul pandemiei de coronavirus. Pe data de 2 aprilie, compania menţiona că prelungeşte perioada de întrerupere a activităţii de producţie la uzinele Dacia de la Mioveni, „în acord cu partenerii sociali”. Dar şi „în contextul propagării virusului COVID-19 la nivel global şi al evoluţiei crizei sanitare”. site news

Lasă un răspuns