(VIDEO) Primar PNL a lovit un tânăr în timp ce făcea campanie pentru Iohannis

Primarul din Balş, Mădălin Teodosescu, este acuzat că a lovit un tânăr, în timp ce făcea campanie pentru Klaus Iohannis. Poliţia a deschis dosar penal.

Primarul PNL din Balş, Mădălin Teodosescu, a fost filmat cum loveşte şi insultă un tânăr din oraş, după ce acesta i-a reproşat că nu a făcut nimic pentru localitate. Incidentul s-a petrecut, joi, în timp ce edilul făcea campanie electorală în localitate.

În imagini apare primarul care loveşte telefonul cu care este filmat, după ce i se reproşează că nu a făcut nimic pentru oraş. Pe filmare se mai aude cum primarul îi spune celui care filmează că ‘stă toată ziua la bar’ şi ‘trage pe nas’, scrie Agerpres.

‘La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 17,00, un bărbat de 33 de ani din oraşul Balş a sesizat prin plângere scrisă faptul că în cursul aceleaşi zile, în jurul orei 16,00, în timp ce se afla pe strada Nicolae Bălcescu, din localitate, ar fi fost victima unei agresiuni.

Bărbatul a declarat că în timp ce filma pe spaţiul public, lângă acesta a venit un bărbat de 49 de ani, primarul oraşului Balş, care l-ar fi lovit şi i-ar fi distrus telefonul mobil. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere’, precizează IPJ Olt.

Lasă un răspuns