(VIDEO) Preşedintele Ucrainei, mesaj inedit de Paşti: Stăm acasă, după carantină să ne speriem de cifrele de pe cântar, nu de cele din termometru

Președintele Volodomir Zelenski le-a cerut ucrainenilor, într-un mesaj neconvențional, să stea acasă de Paști, pentru ca, după carantină, să se sperie de kilogramele în plus arătate de cântar, nu de cifrele din termometru.

Mesaj neobișnuit de la președintele Ucrainei

”Ucraina, la fel ca întreaga lume, sărbătoreşte Paştele acasă anul acesta. Şi, cum sărbătoarea va fi una neconvenţională, urările ar trebui să fie la fel de neobişnuite”, a spus Zelenski.

Pentru că Paştele este o sărbătoare a bucuriei, Zelenski a făcut apel la întoarcerea la tradiţiile strămoşilor, ”care nu aveau supermarketuri sau livrări la domiciliu online. Anul acesta, fiecare gospodină poate coace o pască de casă. Cele mai delicioase, pentru că sunt făcute de mâinile noastre. Fiecare bărbat al casei poate face fripturi delicioase. Şi împreună cu copiii noştri, vom vopsi ouă, murdărindu-ne de vopsea. Ca un fel de echipă naţională în familie. Şi sunt convins că după toate mâncărurile gătite împreună vor avea de 100 de ori un gust mai bun. Cârnaţi de casă cu hrean, găluşte, tort prăjit, şi cel mai important, ne vom aminti că bucătăria ucraineană este cea mai bună din lume”.

Zelenski a continuat: ”Stăm acasă şi după weekend, după perioada de carantină, să ne speriem de cifrele de pe cântarul de la baie, nu de cele din termometru”.

”Când stăm cu toții acasă, suntem uniți”

El a îndemnat cetăţenii să rămână uniţi, acasă.

”Vă amintiţi, în copilărie, când părinţii nu ne permiteau să ieşim afară? Astăzi, este o astfel de situaţie, noi nu le mai dăm voie părinţilor să iasă. Şi nu este răzbunare. Este felul nostru de a avea grijă de ei. Când stăm cu toţii acasă, suntem uniţi. Uniţi pentru siguranţa doctorilor, a sănătăţii naţiunii noastre şi pentru viitor”, a afirmat președintele Ucrainei.

Zelenski a urat tuturor ”sănătate, harul lui Dumnezeu şi o pască delicioasă!”. site news

Lasă un răspuns