captură foto

(VIDEO) Președintele Italiei, moment savuros publicat din greșeală pe internet. Imaginile fac înconjurul lumii

Președintele Italiei, Sergio Mattarella, a fost surprins într-o secvență amuzantă în timp ce înregistra un mesaj public de încurajare pentru locuitorii țării sale.

Președintele Italiei, moment savuros publicat din greșeală pe internet

Acesta s-a înecat și a oprit înregistrarea, moment în care cameramanul i-a spus să își aranjeze părul pentru că nu se vede bine în filmare. Președintele și-a dus imediat, instinctiv, mâna pe cap, după care i-a replicat bărbatului din spatele camerei: ”Hei, Giovanni, nici măcar eu nu pot să merg la coafor”, aviz la restricțiile dure impuse italienilor după escaladarea epidemiei de coronavirus.

”Gata, acum nu ne mai oprim”, a promis Mattarrella, dar s-a încurcat din nou. 

Palatul Quirinale a publicat din greșeală și această bucată din timpul repetițiilor de vineri seară, iar videoclipul a devenit foarte viral, primind milioane de like-uri și share-uri.

Numărul deceselor din Italia cauzate de noul coronavirus a sporit cu 756 în ultimele 24 de ore, ajungând la 10.779, a anunțat, duminică seara, Agenția italiană pentru Protecție Civilă, potrivit Reuters.

În Italia s-au înregistrat până acum o treime din numărul total de decese cauzate de COVID-19 în întreaga lume.

Cea mai mare creștere zilnică din Italia a numărului de decese provocate de noul coronavirus a fost consemnată vineri (919), scrie ziare.com.

Numărul total de cazuri confirmate de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în Italia a ajuns, duminică, la 97.689, față de 92.472 în urmă cu 24 de ore, cea mai mică creștere zilnică începând din 25 martie.

În întreaga Italie, 13.030 de pacienți s-au vindecat total până duminică seara. În prezent, 3.906 pacienți se află la terapie intensivă în spitalele italiene. site news

Lasă un răspuns