captură video

Video – Președintele Braziliei a țipat la o actriță, după ce i s-au adus critici privind politica față de pandemie

O actriță din Brazilia, pe nume Cris Bernart, a criticat o reacție avută de președintele Jair Bolsonaro în timpul unei conferințe susținute în dimineața zilei de 10 iunie, în fața reședinței sale, scrie AFP.

Președintele a reacționat imediat și a strigat la femeie folosind cuvintele ,,ieși de aici”.

Cris Bernart i-a reproșat lui Bolsonaro că cele 38.000 de decese cauzate de COVID-19 nu erau doar statistici, ci familii din toată țara care suferă.

Bolsonaro, care a descris coronavirusul doar ca o „mică gripă” și a ordonat guvernatorilor de stat să slăbească restricțiile de izolare, i-a strigat la rândul lui actriței să plece.

„Ieși de aici, ai fost deja auzită! Pleacă de-aici!”, i-a spus președintele conform unui videoclip, care a fost distribuit intens pe rețelele de socializare.

Purtând o mască de față, Bernart i-a spus lui Bolsonaro că ea l-a susținut în campania electorală prezidențială din 2018, dar l-a acuzat că a trădat poporul brazilian.

Brazilia a devenit una dintre cele mai afectate țări de pandemia de coronavirus, cu cel de-al treilea număr de decese după Statele Unite și Marea Britanie. site news

Lasă un răspuns