(VIDEO) Poliţiştii care verificau respectarea ordonanţelor militare, atacaţi cu pietre într-un cartier din Hunedoara

Poliţiştii care verificau respectarea ordonanţelor militare au fost atacaţi cu pietre.

Scandal în stradă la Hunedoara. Mai mulți polițiști au fost atacați cu pietre de localnici. După ce au legitimat un bărbat băut. El nu avea declaraţie pe propria răspundere.

În urma scandalului, șapte persoane au fost ridicate de polițiști și duse la audieri. Atacatorii s-au ales deschis cu dosar de cercetare penală pentru ultraj și distrugere. 

Scandal în cartierul Micro 7 din orașul Hunedoara

Incidentul s-a produs în cartierul Micro 7 din orașul Hunedoara. Din imaginile apărute pe rețelele de socializare se observă că oamenii au încercat să spargă geamurile mașinilor de poliție și au aruncat cu pietre în polițiști.

sursa: Alina Diana Hanganu, FB

La un moment dat, polițiștii au fost nevoiți să tragă și câteva focuri de avertisment. Echipajele de poliție sunt atacate de localnici violenți și csre lovesc mașinile. Polițiștii se retrag. Dar revin după câteva minute la locul incidentului cu întăriri.

Ce spun localnicii

Localnicii reclamă pe rețelele de socializare faptul că polițiștii ar fi comis un abuz. „Eu doar filmam și domnul din imagine a sărit sa ma lovească voi. Nu vedeți?, a scris pe FB, persoana care a filmat tot scandalul.

Reprezentanții IPJ Hunedoara susțin că polițiștii verificau respectarea prevederilor ordonanțelor militare.

Intervenţia poliţiştilor era una de verificare a respectării deplasării spaţiul public pe parcursul stării de urgenţă. Aceştia au identificat o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice. Care ar fi fost introdusă întruna dintre autospecialele de poliţie, întrucât nu a avea asupra sa documentele prevăzute de lege şi, mai mult decât atât, era recalcitrantă. Moment în care o parte dintre cei prezenţi în zonă au devenit violenţi la adresa poliţiştilor”, au precizat reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Polițiștii i-au identificat pe șapte dintre atacatori. Ei au fost duși la audieri. S s-au ales cu dosar de cercetare penală pentru ultraj și distrugere.site news

Lasă un răspuns