(VIDEO) Omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, gest uluitor pentru salvatorii care se luptă cu coronavirus

Omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi oferă meniuri gratuite cadrelor medicale, polițiștilor, jandarmilor și tuturor salvatorilor care participă la lupta împotriva COVID-19. „Nu există absolut nicio limită !!!”, anunță el.

„Rog toate instituțiile să solicite meniuri FĂRĂ NUMĂR de la noi fără nicio jenă! ”

„Am primit telefon de la Șeful unei instituții care m-a întrebat politicos care este numărul meniurilor gratuite, întrucât angajații nu vor să depășească o limită a bunului simț având în vedere că nu achită!

RĂSPUNS OFICIAL: Până crapă cuptoarele! Deci: crăpatul cuptoarelor e limita! (și dacă se taie curentul). Nu există absolut nicio limită!!! Pentru poliție, dsp, spital, ambulanță, pompieri, SMURD, COMANDĂ ȘI LIVRAREA SUNT GRATUITE!

Rog toate instituțiile să solicite meniuri FĂRĂ NUMĂR de la noi fără nicio jenă! (Avem noi pierderi mult mai mari în alte părți, nu aici). Deci nu sărăcim deocamdată, Slavă Domnului!”, a scris marți pe Facebook Ștefan Mandachi.

Omul de afaceri spune că „atâta timp cât oamenii mei rezistă și mai vin la muncă în Suceava, noi producem și livrăm CU DRAG către medici și cadre militare care se luptă în prima linie (…)”.

” Voi păstra toți acești angajați Spartan”

„Voi păstra toți acești angajați Spartan, care rezistă acum (livrează). Vor rămâne în firmă cât timp va există firma (evident, cu acordul lor) chiar dacă se vor închide toate restaurantele și ne vom reprofila. Și vor fi recompensați pentru curajul lor!

Eu consider că angajații mei care acum LUPTĂ și MUNCESC sunt niște eroi. (…) Le mulțumesc tuturor salariaților din rețeaua SPARTAN, MANDACHI, HERCULE, care stau cuminciori acasă! Sunt mândru de voi că respectați regulile! Cu unii dintre ei stau 16 ore pe zi în telefoane. Și ei sunt în linia întîi!”, a mai scris Ștefan Mandachi.

Zilele trecute, omul de afaceri sucevean a anunțat că pune la dispoziție gratuit hotelul sau pentru cadre medicale, polițiști și jandarmi care au interacționat cu bolnavi sau suspecți de coronavirus. site news

Lasă un răspuns