(VIDEO) O pacientă cu COVID-19 îi imploră pe fumători să renunțe la țigări. Mesaj cutremurător de la terapie intensivă

Într-un video postat pe Facebook, o pacientă cu coronavirus, internată la terapie intensivă, are un mesaj pentru fumători. Femeie spune că fumătorii au mare nevoie de plămâni sănătoși în lupta cu acest virus.

Pacientă internată la terapie intensivă, mesaj pentru fumători

Tara Jane Langston se află internată în unitatea de terapie intensivă de la Spitalul Hillingdon din vestul Londrei, iar într-un mesaj video îi roagă pe oameni să nu-și asume niciun risc și să stea izolați, potrivit The Guardian.

Pacienta, în vârstă de 39 de ani, a fost internată vinerea trecută și a fost testată pozitiv cu Covid-19.

Videoclipul, devenit viral pe rețelele sociale, arată că nu doar persoanele în vârstă sau cele cu probleme de sănătate se pot îmbolnăvi.

„Dacă cineva încă fumează ar trebui să renunțe acum. Ai nevoie de plămânii tăi” , a spus ea.

Marți dimineață s-a înregistrat al optulea deces al unei persoane infectate cu coronavirus în România. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani care s-a întors din Italia împreuna cu fiica sa pe 7 martie.

Acesta a fost internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova. Potrivit autorităților, el suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulină. De asemenea, pacientul avea obezitate grad II.

Este al optulea deces în România din cauza coronavirusului, începând de duminică.

Primele trei decese au fost înregistrate duminică, iar luni, alte patru.

Dintre cele 576 de persoane confirmate pozitiv, 73 au fost declarate vindecate și externate, 51 la Timișoara, 17 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași. site news

Lasă un răspuns