(VIDEO) O mașină cu numere românești a creat panică pe străzile din Londra, a intervenit robotul anti-bombă

O mașină cu numere românești a creat panică pe străzile din Londra, a intervenit robotul anti-bombă. Un haos general s-a produs joi în Croydon, sudul Londrei, din cauza unei mașini cu numere de înmatriculare românești. Poliția a evacuat toată zona și a declanșat o operațiune antiteroristă în toată regula, fiind adus și un robot pentru detonări controlate.

O mașină cu numere românești a creat panică pe străzile din Londra, a intervenit robotul anti-bombă

Totul a pornit în cursul dimineții, când o persoană a sunat la poliție și a anunțat că a observat „o mașină suspectă” în apropierea stației East Croydon, potrivit My London.

Mașină cu numere de Mehedinți, panică la Londra

În scurt timp, zona a fost invadată de polițișiști care au evacuat zona și au încercuit mașina suspectă cu numere de Mehedinți. La fața locului a ajuns și o echipă de geniști. Aceștia au adus și un robot anti-bombă, cu care, în final, s-a efectuat o detonare controlată.

„Poliția din Croydon s-a ocupat de un vehicul suspect în Dingwall Road, în această dimineață”, au anunțat pe Twitter polițiștii.

Angajații din birourile din apropiere au spus că li s-a comunicat să rămână în interiorul clădirilor, „departe de ferestre”, iar mai mulți martori au spus că au auzit o explozie.

Ce au constatat polițiștii

Poliția Metropolitană a confirmat că ofițerii s-au deplasat la fața locului pentru un „vehicul suspect”. „Poliția a fost chemată joi, 6 februarie, la ora 08:46, pentru un vehicul suspect pe Dingwall Road, Croydon. Ofițerii, inclusiv ofițerii specialiști, sunt la fața locului și au fost puse cordoane de poliție”, a declarat o purtătoare de cuvânt.

Citește și Un accident de mașină provocat de un șmecher drogat și inconștient poate intra în istoria justiției!

Inițial, polițiștii au bănuit că este vorba de un autoturism abandonat intenționat în zona respectivă. Însă, după două ore, anchetatorii au transmis că a fost eliminată orice suspiciune legată de vreun incident terorist. site news

Lasă un răspuns