(VIDEO) O femeie „trimisă de Dumnezeu” a ieșit pe stradă și a început să strige, de față cu polițiștii, că nu există coronavirus

În plină pandemie de coronavirus și în vreme ce au fost impuse măsuri stricte pentru a încerca oprirea răspândirii virusului, o femeie din Suceava a ieșit pe stradă și a făcut un scandal de proporții.

„Trimisa lui Dumnezeu” a făcut scandal pe stradă

Femeia striga și gesticula în fața șoferilor și a trecătorilor, spunând că este trimisă de Dumnezeu, că nu există viruși. Ba chiar le spunea oamenilor să își dea jos măștile de protecție.

În urma unui apel venit din partea martorilor, un echipaj de poliție a intervenit și au încătușat-o pe femeie.

Se poate observa din imagini că femeia prezintă probleme psihice, încercând chiar să fugă de agenții de poliție care încercau să o liniștească. Ba chiar țipa și cerea ajutor, în momentul în care oamenii legii au imobilizat-o, scriu cei de la spynews.

În România, numărul deceselor din cauza noului coronavirus a ajuns la 82

La transmiterea acestei știri, în România s-au înregistrat 82 de decese. Ultimele două cazuri sunt bărbați.

Bărbat, în vârstă de 70 ani, din județul Sibiu. Acesta a fost internat pe 26 martie. S-a stins din viață pe 30 martie, fiind confirmat cu COVID-19 pe 31 martie. Era contact cu soția, care s-a stins din viață tot din cauza noului coronavirus. Împreună au fost în urmă cu aproximativ 3 săptămâni în Turcia pentru tratament.

Bărbat, 70 ani, jud Mureș. Se solicită ambulanță în dimineața
de 31.03.2020. Internat în 31.03.2020 în Spitalul Clinic de Urgență
Județean Mureș, transferat la Spitalul Clinic – secția Boli Infecțioase, după
prânz starea de sănătate se deteriorează.

Decedat în 31.03.2020, după prânz

Confirmat în data de 31.03.2020.

De acum, spitalele se vor ocupa doar de cazurile grave, restul celor infectați fiind tratați acasă sau în spații speciale de carantină.

COVID-19 a infectat aproape 300 de cadre medicale, două treimi în Suceava. În plus, situația se agravează în spitalele de la noi din țară, căci din ce în ce mai multe cadre medicale își dau demisia, de frica coronavirusului. site news

Lasă un răspuns