Ministrul Sănătății declară că vor fi angajate 1000 de cadre medicale si se va face testarea întregului personal de la Spitalul Județean Suceava

(VIDEO) Nelu Tătaru, noul ministru al Sănătății

După demisia din cursul dimineții a lui Victor Costache, premierul Ludovic Orban a anunțat, joi dimineață, că îl propune ministru al Sănătății pe Nelu Tătaru.

„Nelu Tătaru face parte din echipa Ministerului Sănătății. A fost, este și va fi în prima linie a bătăliei contra coronavirusului”, a declarat premierul.

Ludovic Orban a menționat că Victor Costache și-a prezentat demisia din funcția de ministru al Sănătății, din motive personale și profesionale.

Declarații de presă

Declarații de presă susținute de premierul Ludovic Orban la Palatul Victoria#LudovicOrban #PalatulVictoria

Publicată de Guvernul României pe Joi, 26 martie 2020

„Am luat act de această demisie și îi voi transmite președintelui României Klaus Iohannis pentru a putea să se emită decretul de revocare. Aproape cinci luni de zile, Victor Costache a făcut parte din Guvernul pe care îl conduc. Am făcut echipă și împreună am luat o serie de decizii importante, benefice pentru sistemul medical. Regret demisia domnului ministru. Pe de altă parte, o înțeleg și îi mulțumesc pentru bună colaborare”, a adăugat Orban.

Ministrul Sănătății, Victor Costache, și-a dat demisia, joi dimineață. Demisia ministrului Sănătății vine în plină criză a epidemiei de coronavirus, în care au fost critici privind lipsa de materiale de protectie din spitale și testarea redusă în cazul COVID-19. site news


Lasă un răspuns