(VIDEO) Ministrul care se bâlbâie cu PNDL în sedința de guvern și îl transformă în PNL

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, a fost protagonistul unui moment amuzant în timpul ședinței de guvern de luni. El s-a poticnit de câteva ori la pronunțarea acronimului PNDL 2 (Programul Național de Dezvoltare Locală – faza a doua). Ion Ștefan, ministrul lucrărilor publice, a reușit cu foarte mare greutate să pronunțe „PNDL 2”. După câteva încercări eșuate, ministrul a spus corect PNDL 2. Nu s-a oprit aici și a încercat să pronunțe din nou corect „PNDL 2” fără a reuși.

.

Vezi ce a găsit ministrul Dezvoltării când a preluat conducerea instituției, totul venea din Teleorman.

„Pentru penelede, penedeleo, penedele doi…penedele do, pene…”. Ministrul se oprește și râde. „Ocupându-mă mai mult de PNL…mi se pare mai…da”, a încercat Ion Ștefan să-și justifice bâlbâiala. Ministrul vorbea despre controalele făcute în teritoriu asupra modului în care au fost respectate contractele de lucrări efectuate prin programul național de dezvoltare locală PNDL 1 și PNDL 2.

Ministrul e celebru pentru grinda de la casa de 900 de metri pătrați

El a devenit celebru când a fost propus ministru și a spus că are în declaraţia de avere o casă de 910 metri pătraţi. Însă a afirmat că lpcuința a ieşit din greşeală aşa mare. Într-un material realizat de Digi24 în 2018, propunerea PNL pentru MInisterul Dezvoltării dădea vina pentru dimensiunea casei pe constructor şi pe soţia lui. Constructorul ar fi greşit o grindă şi aşa s-a trezit cu etaj în loc de mansardă, iar soţia lui a fost cea care şi-a dorit o casă mare.

Recunoaște că a debutat în afaceri cu Gigi Kent

Deasemenea, ministrul a recunoscut cu seninătate că a debutat în afaceri alături de celebrul Gigi Kent, implicat în devalizarea Credit Bank și în afaceri cu contrabandă, scrie cotidianul jurnalul. Declaraţia lui Ion Ştefan a apărut într-un interviu acordat în martie 2016, pentru o publicaţie românească din diaspora. „Decid astfel să fac o societate cu fratele meu. O societate care va lucra pentru Gigi Kent, faimos la acea vreme. La cei 26 de ani ai mei eram printre cei mai tineri dar nu am avut probleme de nici un fel, mai ales că ieșise scandalul de contrabanda la Vama Focșani. în care fusese implicat și Gigi Kent”, spunea Ștefan. (site news)

Lasă un răspuns