Ministrul Aparării din Israel O să vă spun cel mai mare secret despre coronavirus

(VIDEO) Ministrul Apărării din Israel: „O să vă spun cel mai mare secret despre coronavirus”

Naftali Bennett, ministrul Apărării, susţine că primordial în lupta contra răspândirii Covid-19 este izolarea populației bătrâne. Israel are în prezent in jur de 1000 de cazuri de coronavirus și un singur deces.

Acesta a transmis un mesaj către toată populația, insistând asupra măsurilor de siguranță care se impun, în primul rând pentru persoanele în vârsta, acestea fiind cele mai afectate.

”Cel mai important lucru este sa separam oamenii batrani de cei tineri”

„Vreau sa impartasesc cu voi cel mai mare secret despre coronavirus. Cel mai important lucru, mai important decat distantarea sociala, mai important decat testarea, mai important decat orice, este sa separam oamenii batrani de cei tineri.

Cea mai letala combinatie este atunci cand bunica isi imbratiseaza nepotul. De ce? Pentru ca acesta este un virus unic, in sensul ca este mult mai letal pentru batrani decat pentru cei tineri. In multe tari unde au murit multi oameni, nu exista niciun tanar printre ei.

In schimb, la batrani, unul din cinci sau unul din 7 care contacteaza virusul, moare. Deci ce avem de facut in urmatoarea perioada, sa avem grija de bunica si bunicul, insa de la distanta mare”, a declarat Naftali Bennett.

Oficialul israelian este de părere că, în perioada ce urmează, restul populației va putea să contacteze virusul, iar majoritatea celor infectați nu vor manifesta niciun simptom. Treptat, majoritatea populației ar dezvolta imunitate la virus, punând capăt epidemiei. site news

Lasă un răspuns