(VIDEO) Mesajul unei mame cu 4 copii, VIRAL pe internet: Dacă nu ne ucide coronavirusul, o va face învăţământul la domiciliu

O femeie, mamă a patru copii, a postat un mesaj VIDEO viral exasperată de timpul petrecut acasă în timp de carantină. Ea a cerut profesorilor să mai renunţe la pretenţiile şcolare pentru elevi, pentru că nu mai poate face faţă cu toate temele, la toate materiile.

Înregistrarea a fost distribuită de Ambasada Israelului în România pe Facebook cu următorul mesaj: „Iată un #VIDEO cu o mamă din #Israel care vorbeşte despre timpul petrecut acasă cu copiii.

VIDEO viral în mediul online

Dragi părinţi, vă înţelegem! Toată ziua alături de cei mici nu e uşor, ştim. Dar e #necesar! #StauAcasă“ 

Femeia se plânge că cei patru copii au doar două computere acasă și se ceartă pe ele. 

„Serios, e o nebunie! Învăţământul ăsta la domiciliu nu merge. E imposibil! Dimineață, milioane de mesaje pe Whatsapp. Imaginați-vă câte mesaje, câți profesori pentru fiecare, câte materii pentru fiecare. Unul dintre profesorii fiicei mele visează că, dacă se trezește la ora 8, să-l vadă prin video. La 8 de abia se ridică din pat.

Profesoara de muzică i-a trimis, dimineață, o partitură. Ce să fac eu cu asta? Ce, am cumva vreo formație în casă? Nu știu să citesc partituri. O clipă, să-mi iau clarinetul și să-mi ajut copilul cu partitura.

Toată ziua: „Cum se simte copilul? Cum e? Ar trebui să deseneze ceva…”. Cum se simte? Stă toată ziua pe telefon! E bine.

Milioane de mesaje pe Whatsapp, teme peste teme… Gata, profesori dragi, mai uşor cu pretenţiile! Dacă nu ne ucide coronavirusul, o va face învăţământul la domiciliu“, spune femeia, disperată. 

Mesajul video al femeii a ajuns viral, primind peste nouă mii de like-uri și 16 mii de share-uri. Iar comentariile sunt spumoase.

Sute de comentarii tari despre copii

„Chiar ca la asta nu m-am gandit: ma dau de gol ca nu (mai) stiu carte… am râs dar asa e. Ăștia mici stiu ca stiu😆😆 . Ieri m-a intrebat fetita de 9 ani, cu ochi rotunzi de curioasă… faceam lectii cu cel de clasa a 2a!!!!:” mami, da’ tu stiai?”

„Ajungi sa auzi toata ziua doar MAMIIIIIIIIIIII, cum se cearta pe PC , cum fiecare vrea sa-l ajuti, sunt iritati ca stau inchisi, se panicheaza si ei si noi cand nu stim sa facem o lectie….e greu cu un copil dar cand ai de la 2 in sus …clar te gandesti ca tb sa gasesti chiar tu vaccinul”, sunt doat două dintre miile de comentarii primite la videoul cu mama exasperată de teme. site news

Lasă un răspuns