captură video

Video – Mesaj de 1 iunie, din partea lui Klaus Iohannis: Anul acesta sărbătorim în condiții neobișnuite

Președintele Klaus Iohannis, a transmis un mesaj cu prilejul zilei de 1 iunie, Ziua Copilului și le-a mulțumit elevilor ”eforturile extraordinare” pe care le-au făcut în ultimele luni și pentru modul în care s-au adaptat școlii online, rugându-i se respecte în continuare regulile sanitare impuse de epidemia de coronavirus.

Mesajul lui Klaus Iohannis

”Anul acesta sărbătorim 1 iunie în condiții neobișnuite întrucât trebuie să facem față cu toții, de la mic la mare, luptei cu virusul care ne poate pune sănătatea în pericol. Știu cât de greu v-a fost în aceste luni departe de colegi, de prieteni. (…) Ați făcut eforturi extraordinare și v-ați adaptat școlii online. Vă mulțumesc că ați fost înțelegători și că i-ați protejat pe cei dragi, pe părinți și mai ales pe bunici, care sunt ce mai vulnerabili”, a spus Iohannis, într-un mesaj video, publicat pe pagina sa de Facebook.

Iohannis le-a cerut să respecte în continuare regulile sanitare și le-a urat succes celor care vor susține examenul de evaluare națională și bacalaureatul.

”Celor care veți susține examenele de evaluare națională și bacalaureat vă doresc mult succes. Condițiile sunt diferite anul acesta, dar sunt convins că vă veți descura foarte bine. Am încredere că aceste încercări vă vor face mai puternici. Prin respectarea regulilor sanitare, fiți aliații mei în această luptă împotriva virusului”, a mai transmis el. site news

FACEBOOK

Lasă un răspuns