(VIDEO) Mărturisire cutremurătoare a unui fotomodel român, bolnav de coronavirus în Italia

Mărturisire cutremurătoare a fost făcută de un fotomodel român. Bianca Dobroiu este una dintre româncele care a fost depistată cu noul coronavirus în Italia.

Ea a povestit, pe Facebook, ce i s-a întâmplat. Ea este o tânăra fotomodel de 22 de ani din Bologna și a participat recent la Festivalul de modă de la Milano. La sfârșitul săptămânii trecute s-a simțit rău.

Mărturisire cutremurătoare a fotomodelului Bianca Dobroiu

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Bianca a povestit ce i s-a întâmplat, mai ales că a fost acuzată că a ieșit din casă, deși era bolnavă.

„Am făcut febră 40. Imediat ce am făcut febră am luat o aspirină, pentru că mă durea capul, și am așteptat până la 6 și jumătate. Nu mi-a scăzut febra. Am sunat la numărul de urgență. Am stat 4 ore să vină ambulanța”, povestește Bianca.

Ce spune Bianca Dobroiu

Tânăra are însă o formă ușoară a bolii și se simte bine, dar este nemulțumită de modul în care autoritățile din Italia gestionează criza: „Dacă știi că este epidemie, că sunt 2.500 de persoane infectate în Italia, atunci asta mie mi se pare foarte grav că trebuie să aștepți după ambulanță patru ore și jumătate. Nu m-am simțit nicidecum ca primul pacient cu coronavirus din Bologna, ci ca o fată normală cu gripă”.

Citește și: Coronavirusul face ravagii în Italia. Bilanț negru al deceselor într-o singură zi

Nu m-am simțit nicidecum ca primul pacient cu coronavirus din Bologna, ci ca o fată normală cu gripă”. site news

Lasă un răspuns