(VIDEO) Mandachi, ironizat de un fost concurent iUmor. Suceveanul îl dă în judecată și cere daune de 1 milion de euro

Omul de afaceri Ştefan Mandachi a anunţat că-l dă în judecată pe Silviu Gherman, după ce comediantul i-a ironizat într-un filmuleţ campania de strângere de fonduri împotriva Covid-19, şi îi cere daune de un milion de euro.

Campania lui Mandachi, ironizată printr-un video

Recent, comediantul Silviu Gherman a parodiat clipul de promovare realizat de Ştefan Mandachi, în care afaceristul spune că vinde centimetri din metrul lui de autostradă, construit în Moldova, ca să strângă bani pentru lupta împotriva Covid-19, alături de Crucea Roşie Suceava. 

Într-o postare pe Facebook, care a fost ştearsă ulterior, Mandachi anunţa că intenţionează să-l dea în judecată pe comediant pentru că „denigrează Crucea Roşie“ şi că-i va cere în instanţă daune de un milion de dolari. 

„Având în vedere că Dl. Valentin Ştefan Mandachi este implicat în campania de strângere de fonduri organizată de Crucea Roşie Suceava în contextul epidemiologic declanşat de răspândirea, la nivel naţional şi internaţional a Covid-19, în spaţiul virtual a apărut un video în care strângerea de fonduri de către Crucea Roşie este denigrată (…).

Vă aducem la cunoştinţă intenţia clientului nostru, Ştefan Valentin Mandachi, de a vă acţiona în judecată, urmând să solicităm instanţelor competente obligarea la plata daunelor în sumă de 1 milion de euro“, se arată în notificarea trimisă comediantului şi făcută publică pe Facebook. 

Contactat de „Adevărul“, Ştefan Mandachi a declarat: „Îmi pare rău, nu mai vreau să deschid subiectul. Dacă vrea să facă un bine Sucevei, orice comediant poate face clipuri prin care să îndemne lumea să doneze pentru Suceava, nu să ne jignească şi să ne murdărească. Mă abţin de la orice comentariu, nu ştiu cine e Gherman şi, oricine ar fi, dacă poate, să ajute acum Suceava“.

Nici Silviu Gherman nu a vrut să comenteze situaţia. El a transmis doar atât: „No comment, am de editat clipuri“. site news

Lasă un răspuns