(VIDEO) Madonna, mesaj bizar despre coronavirus, în timp ce stă goală în cadă. Internauții au lansat glume pe seama ei

Madonna (61 de ani), supranumită „regina muzicii pop“, a vorbit despre coronavirus în timp ce se filma fiind în cadă, goală, mărturisind că este trist faptul că mor oameni, însă este minunat pentru că acest context ne-a făcut egali ţinând cont că se pot îmbolnăvi atât cei săraci, cât şi cei bogaţi.

Dintr-o cadă plină cu lapte şi petale de trandafir, Madonna le-a transmis fanilor săi că noul coronavirus reprezintă „marele agent al egalizării sociale“, scrie CNN.  

Madonna, mesaj bizar despre coronavirus

În clipul postat pe Instagram şi Twitter, cântăreaţa şi-a împărtăşit gândurile despre pandemia globală, care a ucis mai mult de 16.500 de oameni în întreaga lume, spunând că ceea ce e bun la acest virus este că nu face discriminări.  

„Asta este treaba cu COVID-19, nu îi pasă cât eşti de bogat, cât eşti de celebru, cât eşti de amuzant, cât eşti de deştept, unde locuieşti, câţi ani ai, ce poveşti grozave poţi spune“, a spus Madonna, fiind acompaniată pe fundal de o piesă cântată la pian, relaxantă.  

„Este marele agent al egalizării sociale. Ceea ce este teribil la el este că ne-a făcut egali în multe aspecte. Şi ceea ce este minunat este că ne-a făcut egali în multe aspecte. Aşa cum spuneam la finalul piesei «Human Nature», în fiecare noapte, toţi suntem în aceeaşi barcă. Dacă nava se scufundă, toţi ne ducem în jos“, a continuat „regina muzicii pop“.  

La scurt timp după publicarea video-ului, Madonna l-a şters de pe contul său. 

Mesajul Madonei a inspirat o serie de reacții pe rețelele de socializare, unii susținând-o pe cântăreață și alții ridiculizând-o.

Utilizatorul @CarpeDonktum a făcut o parodie a videoclipului pe Twitter, unde stă pe o toaletă și imită descrierea virusului COVID-19.

„Deci, cel mai important lucru despre COVID-19 este că suntem cu toții egali”, spune el. „Oricât de deștepți suntem sau nebuni sau privilegiați. Este chiar marele egalizator. Cu toții suntem la fel.”

Lasă un răspuns