(VIDEO) Liderul Clanului Sportivilor, filmat în timp ce rupe în bătaie un rival de temut

Este război între clanurile interlope din București. Bebino, liderul Clanului Sportivilor din Berceni, a ajuns la Spitalul Pantelimon, după o altercație cu un rival de-al său.

În urma conflictului sângeros, Bebino s-a ales cu răni la nivelul mâinilor și la piept. Altercația dintre Bebino și rivalul său, Joe, a fost filmată și trimisă către posturile media din România.

Evenimentul soldat cu bătaia dintre cei doi, de acum două zile din cartierul Tei, ar fi pornit de la o taxă de protecție de 15.000 de euro. Totuși, cei doi s-ar fi răfuit din cauza unor sume de bani care ar fi fost promise pentru droguri. 

„Atacurile ar trebui să îngrijoreze orice cetățean, pentru că în București au fost chemați de acasă și în momentul de față polițiști pentru a putea supraveghea această interacțiune între clanurile mafiote. Suntem în imposibilitatea de a monitoriza toate clanurile și toți membrii clanurilor tocmai din cauza lipsei de personal”, a spus, duminică, liderul Sindicatului Europol, Cosmin Andreica. site news

Lasă un răspuns