FOTO: captură video YouTube/ Kruger Sightings

(Video) Legislația animalelor. O mamă leopard își învață puii să treacă strada. Imagini suprinse într-un parc din Africa de Sud

Imagini senzaționale cu o mamă leopard care își îndrumă cu răbdare puii să traverseze o șosea, au fost surprinse de un vizitator al unui parc safari african.

Scenele au fost surprinse de Thinus Delport, 64 de ani, în Parcul Național Kruger din Africa de Sud, relatează The South African.

În clip, mama leopard poate fi observată inițial în tufișurile de la marginea drumului, înainte să apară pe șosea împreună cu cei doi pui.

Temători, puii au vrut să se întoarcă, însă mama a reușit să-i traverseze, în timp ce mai multe mașini au oprit, iar șoferii au privit cu răbdare și încântare scenele.

În cele din urmă, mama și puii au dispărut din nou în tufișuri.

Potrivit sursei citate, Parcul Național Kruger este un loc în care poate fi observată viața animalelor sălbatice, însă leoparzii și puii lor nu sunt văzuți decât foarte rar.

„Dimineața devreme, fiicele mele și cu mine am plecat din tabără în căutare de leoparzi. Eram convinși că nu există niciun leopard în Kruger, deoarece nimeni nu a văzut unul vreodată”, spune Thinus Delport, care a avut parte de o mare surpriză în final. site news

Lasă un răspuns