Klaus Iohannis: Persoanele de peste 65 de ani pot ieşi din casă în două intervale, dimineaţa şi seara

Persoanele peste 65 de ani vor avea la dispoziție mai multe ore pentru a ieși din casă, pentru a merge la medic, la cumpărături. Sau pentru a face mișcare în jurul locuinței. O nouă ordonanță militară va fi adoptată astăzi, a anunțat președintele Klaus Iohannis.

„Începând de azi se va schimba acest interval: persoanele peste 65 vor avea la dispoziție două intevrale: de la 7 la 11 și de la 19 la 22 când vor putea să iasă din casă pentru cumpărături sau mișcare în jurul casei”, a anunțat Klaus Iohannis.

Până acum, vârstnicii aveau la dispoziție intervalul orar 11.00-13.00, cu excepția celor care încă merg la serviciu sau care au activități agricole.

Președintele Iohannis a avut astăzi, la Palatul Cotroceni, o ședință privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19. La ea au participat premierul României, Ludovic Orban, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, și șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat. site news

Lasă un răspuns