(VIDEO) Klaus Iohannis, mesaj pentru suceveni si medicii care se luptă cu coronavirusul

Klaus Iohannis a ținut să transmită un mesaj oamenilor din Suceava, primul oraș băgat în carantină totală. Iohannis a ținut să le spună oamenilor că autoritățile sunt alături de ei.

Mesaj pentru suceveni

”Această măsură de carantină a orașului Suceava a fost luată la timp, a fost măsura corectă. Dragi suceveni, nu sunteți singuri, suntem alături de voi. Vom avea grijă ca tot ceea ce este nevoie să ajungă la voi. Vă rog din suflet să aveți grijă, să respectați normele impuse de autorități, spălați-vă pe mâini, nu vă înâlniți cu alte persoane.”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele României, Klaus Iohannis, anunță că spitalele din România vor fi dotate în zilele următoare cu tot mai multe echipamente medicale, necesare în lupta cu coronavirusul.

Spitalele din România, dotate cu mai multe echipamente medicale

„Am discutat evident situația din Suceava și toți suntem conștienți de seriozitatea pasului care s-a făcut, dar suntem conștienți și de responsabilitatea noastră. Am discutat situația din spitale și vreau să vă asigur pe voi, personal medical, că noi ne face treaba Au început să sosească de peste tot de unde s-au făcut comenzi măști și echipamente medicale. Lucrurile se mișcă. Am cerut peste tot în spitale să se facă instructajul personalului. Am cerut celor responsabili cu maximă celeritate să lămurească alocările pentru spitale ca să continuăm achizițiile care sunt necesare”,  a declarat Iohannis. site news

Lasă un răspuns