(VIDEO) Incident șocant: mașini căzute în apă prin gheața subțire, în Rusia

Automobilele au ajuns la doi metri sub apă, după ce s-au prăbușit prin gheața subțire, relatează BBC. Mașinile, mai bine de 20 la număr, aparțin unor pescari. Aceștia au încercat apoi ore bune să le tragă afară din apă. Mai întâi, aceștia au folosit diferite unelte pentru a sparge bucățile de gheață rămase întregi pe lângă mașinile scufundate, pentru ca apoi să le tracteze la suprafață. Insula Russky este situată în estul îndepărtat al Rusiei.

Accidente horror și cu apă fierbinte

Rușii cad pradă nu doar apelor înghețate, ci și celor extrem de fierbinți. Doi bărbați au murit practic fierbând de vii, după ce au căzut cu mașina în care erau într-o groapă plină cu apă clocotită care a apărut în șosea, într-un oraș din Rusia. Incidentul cutremurător s-a petrecut în orașul Penza, acum două luni. Potrivit echipelor de salvare sosite la fața locului, cel mai probabil, cei doi bărbați au murit „aproape instantaneu”, potrivit Penza News.

Cei doi bărbați s-au prăbușit cu un autoturism Lada în groapa cu apă clocotită care s-a format, din câte se pare, după o explozie a conductei de alimentare. Martorii au urmărit imagini infiorătoare atunci când cadavrele celor doi bărbați au fost scoase din groapa fierbinte. Autoritățile nu au dezvăluit identitățile celor doi bărbați. Șeful departamentului local pentru situații de urgență a declarat: „O mașină a căzut ca urmare a surpării solului. Din nefericire, cei doi bărbați nu au avut nicio șansă”.

Când nu este țara accidentelor înfiorătoare, Rusia este locul întâmplărilor paranormale. (site news)

Lasă un răspuns