unsplash

(VIDEO) Imnul carantinei, lansat în premieră mondială de zeci de artiști. Mesaj emoționant pentru cei care se luptă cu coronavirusul!

Imnul carantinei, lansat în premieră mondială de zeci de artiști. Peste 1.200.000 de persoane infectate și cel puțin 64.000 de morți. Este bilanțul pandemiei de coronavirus la nivel mondial înregistrat până duminică la ora 09:10. Spania a devenit țara europeană cu cele mai multe cazuri, depășind Italia. Peste 126.000 de spanioli au fost infectați. Iar numărul morților a ajuns la 12.000.

Imn al carantinei, compus de peste 30 de artiști spanioli

Peste 30 de artiști spanioli au decis să facă un imn al carantinei. Ei au realizat un videoclip dedicat celor care se luptă cu noua boală mortală, Indiferent că sunt medici, pacienți, autorități sau oameni aflați în carantină și izolare.

Alex Ubago, Andrés Suárez, Álvaro Soler, Blas Cantó, Carlos Baute, Conchita, David Bisbal, David Otero, David Summers, Despistaos, Diana Navarro, Dvicio, Efecto Mariposa, Efecto Pasillo, Ele, Georgina, India, Jose Mercé, Josemi Carmona, Manuel Carrasco, Melendi, Mikel Erentxun, Nil Moliner, Pastora Soler, Pedro Guerra, Pitingo, Rosana, Rozalén, Rulo, Sofía Ellar și Vanesa Martín sunt artiștii care interpretează cântecul ”Resistiré 2020”, un remake al unui unui cântec celebru lansat în anul 1987 de Dúo Dinámico și intituat ”Resistiré”.

Imnul carantinei, adoptat în mai multe țări

Imnul carantinei a fost repede adoptat în mai multe țări. Mulți artiști din alte țări au copiat gestul colegilor din Spania. În plus, medicii din multe spitale din Spania au realizat clipuri video pe acordurile și versurile piesei.

Artiștii din România ar putea face și ei un cover. Medicii de la Spitalul Victor Babeș au realizat un videoclip în care dansează și le mulțumesc eroilor acestor zile. Ei poartă și foi A4 pe care erau trecute numele acestora.

Versurile melodiei tradusă în limba română:

Când voi pierde toate bătăliile

Când voi dormi cu singurătatea

Când mi se vor închide toate ieșirile

Și noaptea nu mă va lăsa în pace

Când liniștea mă vă înspăimânta

Când va fi greu să rămân în picioare

Când mi se vor revela toate amintirile

Și mă vor izbi de perete

(Refren)

Voi rezista drept în fața a orice

Voi deveni de fier

Ca să-mi întăresc pielea

Și chiar dacă vânturile vieții

Bat puternic

Sunt precum un pai care se îndoaie

Dar mereu rămâne în picioare

Voi rezista ca să trăiesc în continuare

Voi suporta loviturile

Și n-am să mă dau bătut niciodată

Și chiar dacă visurile

Mă rup în bucăți

Voi rezista, voi rezista

Când lumea își pierde magia

Când dușmanul meu voi fi eu însumi

Când nostalgia mă va înjunghia

Și nu-mi voi recunoaște nici vocea

Când nebunia mă va amenința

Când moneda mea va fi nefavorabilă

Când diavolul îmi va trimite factura

Sau dacă vreodată îmi lipsești tu. site news

Lasă un răspuns