(VIDEO) Imagini crâncene, momentul când șeful Clanului Sportivilor este tăiat cu sabia de rival

Cancan.ro a intrat în posesia filmării în care Bebino, șeful Clanului Sportivilor din zona Berceni, este ”executat” de Cezar Petcu, zis Joe. În imagini se poate vedea cum cel supranumit ”King Kong din Berceni fuge pe strada îngustă, după ce a fost ”masacrat” deșeful Clanului Țiganilor.

Citește aici ce i s-a întâmplat lui Bebino imediat după ce a fost externat din spital.

Este deja un subiect care nu mai are nevoie de prezentare. Liderii ai unor clanuri din București s-au ”masacrat” în ”Groapă”, un loc cunoscut de pe șoseaua Petricani. Unul dintre ei, Bebino, a ajuns în stare gravă la spital, cu multiple tăieturi de sabie. El avea un deget amputat și cu un altul care abia se mai ținea în piele. Războiul de-a dreptul sângeros a fost filmat.

Se poate vedea cum Bebino este la pământ, deja încasase loviturile aproape fatale. Cu un puternic instinct de conservare, se ridică și fuge, pentru a scăpa de cei care i-au vrut capul! Bebino se dezbracă de geacă, la un moment dat, și se bandajează pe unele răni cu ea. Șchiopătează, de-abia se deplasează, dar reușește să dispară din peisajul în care a fost la un pas de a-și găsi moartea.

Vezi aici de ce tensiunea dintre clanurile bucureștene a ajuns la cea mai înaltă cotă, toți au mâna pe armă.

În fundalul clipului se observă interlopii care au luat parte la măcelul ce a zguduit lumea interlopă. Apoi, fiecare se retrage, pentru a nu ajunge în fața organelor de poliție, care au ajuns la locul incidentului la scurt timp.

Cezar Petcu, din clanul Țiganilor, cel care l-a tăiat pe Bebino, s-a predat luni poliţiştilor, el fiind reţinut. Mama celui care l-a tăiat pe Bebino a vorbit în premieră pentru cancan.ro. Femeia susține, sus și tare, că fiul ei nu este membru al vreunei grupări interlope. Ea a făcut apel la oamenii legii să supravegheze cu maximă atenție clanurile care i-ar dori răul lui Cezar. (site news)

Lasă un răspuns