(VIDEO) Halep pierde, rămân imagini frumoase de la antrenament, cum se strâng bani din pariul ei cu Cahill

Simona Halep a fost eliminată în sferturile turneului WTA de la Adelaide. Pentru Simona urmează Australian Open, care începe pe 20 ianuarie cu meciurile de pe tabloul principal. Joi dimineaţă s-a desfăşurat meciul din sferturile de finală ale turneului de la Adelaide, dintre Aryna Sabalenka (nr. 12 WTA) şi Simona Halep (nr. 4 WTA), încheiat cu victoria bielorusei cu 6-4, 6-2.

După ce a ratat break-ul la scorul de 2-2 în primul set, Simo a dat cu racheta de pământ, iar de acolo n-a mai gestionat confruntarea, chiar dacă a reușuit să revină apoi de la 2-4. Campioana de la Wimbledon a pierdut apoi nu mai puțin de 7 game-uri consecutive.

Afla prima decizie luată de Simona după eliminarea de la Adelaide.

Asociatia de Tenis Feminin a publicat imagini din culise filmate la o sedinta de pregatire efectuata de Simona Halep la Adelaide. Forul mondial a inregistrat un antrenament al Simonei, in care sportiva si Darren Cahill au purtat microfon.

Cum se strâng banii pentru Australia din enervările lui Cahill

Inaintea sedintei de pregatire, Darren a tinut sa-i aminteasca Simonei ca va trebui sa doneze cate 200 de dolari victimelor incendiilor din Australia de fiecare data cand va tipa la el. „Trebuie sa te controlezi un pic pentru ca de fiecare data cand tipi la mine te va costa cateva sute de dolari. Avem microfon si esti inregistrata!”, i-a spus Cahill sportivei. „Este pentru o cauza buna si o voi face”, a raspuns Simona cu zambetul pe buze. Reaminim că Simona a promis că va dona câte 200 de dolari de fiecare dată când își va enerva antrenorul, bani pentru ajutorarea victimelor incendiilor din Australia.

Citește aici cum a făcut Simona propunerea de a da bani de câte ori își supără antrenorul.

Pe masura ce antrenamentul a efectuat, Simona a avut o serie lunga de schimburi cu Artemon Apostu Efremov. La un moment dat, Darren a oprit antrenamentul pentru a-i trasa noi indicatii Simonei. „Chiar daca suntem la antrenament, incearca sa gasesti si lovituri castigatoare. Dupa 6-7 lovituri la rand, incearca sa tintesti”, i-a spus Cahill.

Lasă un răspuns