(VIDEO) Gigi Becali a făcut senzație în plină criză de coronavirus. Și-a scos oile pe stradă, purtând adidași de 1000 de euro

Gigi Becali pare să nu ţină cont că întreaga ţara a intrat într-o adevărată criză din cauza pandemiei provocate de coronavirus. Patronul FCSB îşi desfăşoară activităţile în mod normal, chiar dacă şi fotbalul din Liga 1 s-a oprit.

Gigi Becali a făcut senzație în plină criză de coronavirus

Gigi Becali a fost surprins, vineri după-amiază, în timp ce îşi plimba oile de străzile din Pipera, fiind ajutat de o altă persoană. Patronul FCSB a ieşit „lejer” din casă, îmbracat fiind sport şi cu o pereche de încălţăminte al cărei preţ se apropie de 1000 de euro.  

Gigi Becali are o adevărată fermă urbană în nordul Bucureștiului. Patronul FCSB a important o specie de oi din Spania, una recunoscută pentru randamentul superior la lapte.

Gigi Becali este atât de relaxat, deoarece are credință în Dumnezeu, după cum a spus chiar el. Omul de afaceri crede că România, la fel ca celelalte țări ortodoxe, nu va avea probleme cu COVID-19, dacă vom merge la slujbe.

„Eu spun așa cum zice Biserica, să mergem la slujbe. Merg mai departe și spun altceva. O să vedeți dacă sunt nebun sau am dreptate. Se va demonstra în câteva luni. Țineți minte ce vă spun. O să vedeți că virusul ăsta, în toate țările în care se face Sfânta Liturghie, în țările ortodoxe, nu va fi puternic.

România va beneficia de Sfânta Liturghie. La noi vor fi 3-7 cazuri, nu așa multe ca în alte țări. Nu poate virusul… Se face Sfânta Liturghie și se spune ‘Dumnezeule, ferește-ne pe noi și țara noastră de această boală’. Așa va fi în țările ortodoxe, Bulgaria, România, Cipru, Rusia, Serbia. Sunt țări în care se face Sfânta Liturghie”, a declarat Becali, la România TV. site news

Lasă un răspuns